flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Києві завершився семінар з питань судового адміністрування на тему: “Думати по новому: майбутнє судової влади України створюють голови судів».

01 жовтня 2015, 13:05

 01 жовтня 2015 року завершивсятриденнийнавчальнийсемінар з питань судового адміністрування на тему: “Думати  по новому: майбутнє судової влади України створюють голови судів».

Проведення навчання було організоване за підтримки Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, проекту USAID “Справедливе правосуддя” та Університету штату Мічиган (США).

Участь у заході взяв голова Київського апеляційного адміністративного суду Андрій Горяйнов

Нагадаємо, що в ході семінару учасники мали змогу отримати неоціненні знання, а також  поділитися власним досвідом у сфері судового адміністрування з досвідченими викладачами  навчальної програми - професором  Університету штату Мічиган Морін  Е. Конер,  Головою Федерального окружного суду США, Східного округу штату Вашингтон Росанну Пітерсон, проректором та віце-президентом з кадрових питань викладацького складу Університету штату Мічиган Террі Каррі, Головою Вищого Суду провінції Онтаріо, Канада Франком Марокко, Головою Федерального суду США, округу Юта Девідом Ньюфером, Генеральним  директором  ТОВ «Turnaround Technology, LLC»АндреаАрмстронґом.

Навчальна програма була присвячена питанням ролі голів судів як лідерів та комунікаторів, розвитку виконавчої команди суду, формуванню стосунків, окресленню повноважень і сфер відповідальності голови суду та керівника апарату,підвищенню професійної компетентності та іншим важливим питанням. Надзвичайно важливу тему основних комунікаційних чинників, що посилюють довіру до суду  через формування особистого авторитету, було висвітлено під час виступу доповідачів Террі Каррі та Франка Марокко.

 

Прес-служба Київського ААС