flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вищій кваліфікаційній комісії суддів України відбулось засідання керівного комітету Проекту «Залучення громадськості до аналізу для визначення кваліфікації суддів адміністративних і господарських судів».

21 липня 2014, 08:56

18 липня 2014 року у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України відбулось засідання керівного комітету Проекту «Залучення громадськості до аналізу для визначення кваліфікації суддів адміністративних і господарських судів».

Даний проект реалізується Вищою кваліфікаційною комісією суддів України разом з Міжнародною громадською організацією «Універсальна екзаменаційна мережа» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проекту «Справедливе правосуддя». Його основна мета – проведення аналізу суддівської діяльності для з’ясування кваліфікаційних вимог до кандидатів на посаду судді, а також актуальних для суддів тем для підвищення кваліфікації.

 

Детальніше:www.vkksu.gov.ua/ua/news/v-komisii-obgovorili-realizatsiu-proektu-zaluchennya-gromadskosti-do-analizu-dlya-viznachennya-kvalifikatsii-suddiv-administrativnih-i-gospodarskih-sudiv/