flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний проект "Школа судової журналістики" бере участь у конкурсі соціальних проектів. Підтримайте Київський ААС в онлайн-голосуванні

05 вересня 2018, 13:20

Навчальний проект "Школа судової журналістики" бере участь у конкурсі соціальних проектів. Підтримайте Київський ААС в онлайн-голосуванні

В Україні щорічно проходить премія Social Project Awards. Вона присуджується авторам кращих соціальних проектів України з метою підтримки суспільно значущих ініціатив шляхом створення сприятливого середовища для експертної та фінансової підтримки соціальних проектів.

Премією нагороджують за результатом конкурсного відбору через оцінювання соціальних проектів експертною радою та онлайн-голосування.

Київський апеляційний адміністративний суд цього року вирішив взяти участь у конкурсі і подав навчальний проект «Школа судової журналістики» у номінації «Освіта».

Він спрямований на підвищення правової обізнаності майбутніх журналістів та ознайомлення їх з особливостями висвітлення судових процесів.

Започаткована у травні 2016 року Школа судової журналістики завдяки підтримці громадсько активних журналістів, медіаюристів та експертів випустила 50 студентів, організувала 25 тренінгів, а найголовніше – провела безліч годин зі студентами. У розділі «Студентський блог. Складні речі простими словами» розміщені практичні роботи наших студентів.

Проголосувати за Школу судової журналістики можна за посиланням (для того, аби проголосувати, необхідно авторизуватися через FaceBook, попередньо натиснувши вікно «Вхід»). Голосування триває до 31 жовтня 2018 року, а результати премії Social Project Awards оголошуватимуть 8 грудня 2018 року.       

Сподіваємося на Вашу підтримку та голоси!

ПРЕС-СЛУЖБА Київського ААС