flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочався турнір з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубку «ФЕМІДИ»

31 жовтня 2013, 10:00

       31 жовтня 2013 року на території учбово-тренувальної бази "ФК "Динамо" відбулося урочисте відкриття турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубку «ФЕМІДИ», що приурочений до Дня працівників суду.

         У відкритті взяли участь: член Ради суддів України, суддя Верховного Суду України Галина Канигіна, Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк, голова організаційного комітету Турніру Олександр Лукашенко, а також команди-учасниці Турніру, вболівальники та представники преси. 

      Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк, відкриваючи турнір, відзначив: "Футбол сьогодні є найпопулярнішою грою в світі, яка стирає кордони між країнами. Цей вид спорту на нашому турнірі також нівелює межі і кордони між юрисдикціями, інстанціями та посадами." Також Голова Державної судової адміністрації України наголосив, що перше місце одне, але участь у турнірі вже є перемогою та побажав учасникам змагань гарних, цікавих ігор.

       Член Ради суддів України Галина Канигіна відзначила, що кожного року кількість учасників турніру зростає, а вік футболістів збільшується, як і інтерес до гри.

         Суддя Конституційного Суду України Сергій Вдовіченко наголосив на важливості розвитку спорту і футболу серед суддів і працівників судових установ, а також висловив подяку ДСАУ та Раді суддів України за організацію і проведення такого турніру.

         Одразу після урочистої частини відбулися перші матчі турніру про результати яких ви може дізнатися із спеціальної рубрики веб-сайту судової влади України "Кубок "Феміди".

         Цього року за Кубок "Феміди" змагатимуться 26 команд судових установ усіх юрисдикцій, які, загалом, проведуть близько 80 турнірних матчів. Медичну допомогу гравцям постійно надаватиме медична клініка "Борис". 

Довідково:

     16 жовтня 2013 року Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк підписав наказ № 131 про проведення турніру з міні-футболу

серед команд судових установ із розіграшу Кубку «ФЕМІДИ». Турнір відбудеться з 31 жовтня по 12 грудня 2013 року. Медичну допомогу гравцям постійно надаватиме медична клініка "Борис".