flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виконання вимог ЗУ «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»

05 червня 2014, 17:04

27 квітня 2014 року набрав чинності Закон України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України». Відповідно до ч. 1 ст. 12 у зв'язку з неможливістю здійснювати правосуддя судами Автономної Республіки Крим та міста Севастополя на тимчасово окупованих територіях, змінити територіальну підсудність судових справ, підсудних розташованим на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя судам, та забезпечити розгляд адміністративних справ, підсудних місцевим загальним судам як адміністративним судам, розташованим на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, – місцевими загальними судами міста Києва, що визначаються Київським апеляційним адміністративним судом.

     Списки адміністративних справ розміщені у розділі:

 «Список справ, які перебували в провадженні судів АРК та м. Севастополя щодо яких Київським ААС змінено територіальну підсудність»

     Доводимо до вашого відома, що вищезазначений  список  буде оновлюватись по мірі надходження справ до Київського апеляційного адміністративного суду та їх розгляду.