flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Огляд ЗМІ: ДСАУ складає перелік непрацюючих судів в зоні АТО

20 серпня 2014, 14:19

Такі норми передбачено Законом №1632-VII „Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції, який 20 серпня набрав чинності. Нагадаємо, відповідно до цього Закону суди в зоні АТО, які не можуть здійснювати правосуддя, передають справи, що їм підсудні, судам, що визначаються головою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ / головою Вищого адміністративного суду України / головою Вищогогосподарського суду України.

На виконання норм цього Закону ДСАУ просить суди Донецької та Луганської областей, а також відповідні територіальні управління ДСАУ надати інформацію стосовно судів, які знаходяться в зоні проведення АТО та не можуть здійснювати правосуддя.

У раз тимчасового призупинення роботи необхідно надати ДСАУ в строк по 21 серпня 2014 включно належним чином засвідчену копію наказу суду в паперовому або електронному вигляді (електронна пошта:krivosheev@court.gov.ua), при  відсутності технічних умов – повідомити дату прийняття і номер такого наказу за допомогою sms на номер телефону начальника відділу з питань ведення кадрової роботи та державної служби управління з питань організаційної діяльності судів ДСАУ Оленченко Наталії Миколаївни – 067-946-20-72.

Також у територіальних управліннях ДСАУ в Донецькій та Луганській областях пропонують визначити відповідальних осіб, які оперативно повідомлятимуть про відновлення належних умов діяльності судів в зоні АТО. Інформацію про таких відповідальних осіб слід надсилати на електронну адресу: krivosheev@court.gov.ua. Крім цього,

відповідальні особи у разі зміни умов діяльності судів повинні терміново протягом дня повідомляти Наталію Оленченко за вказаними вище контактами.

Таке розпорядження міститься в листі ДСАУ від 20.08.2014.

Джерело: zib.com.ua/ua/97288-dsau_skladae_perelik_nepracyuyuchih_sudiv_v_zoni_ato.html