flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Школа судової журналістики: разом із журналістом з "1+1" розбираємо роботи учасників

15 червня 2018, 14:01

Школа судової журналістики: разом із журналістом з "1+1" розбираємо роботи учасників

Студенти Школи судової журналістики сьогодні відвідали своє перше практичне заняття у рамках проекту. Його провів Ігор Наливайко, журналіст департаменту журналістських розслідувань телеканалу «1+1». З погляду свого досвіду лектор розібрав до найменших деталей статті учасників. Вони стосувалися резонансних справ, які розглядав Київський апеляційний адміністративний суд або ще у процесі розгляду, та навчальних днів у Школі.

Завдяки практикуму студенти отримали вагомі для своїх майбутніх публікацій поради. Вони стосувалися усіх рівнів мови та засобів мовної виразності, починаючи з використання активних форм дієслів і закінчуючи вживанням експресивно забарвлених слів.

Аби написати цікаву статтю, необхідно акцентувати увагу на деталях. Саме вони допомагають читачеві намалювати картинку. Тому Ігор Наливайко у кожній роботі допоміг студентами виділити такі деталі, навколо яких варто розвивати розповідь.

Після цього практикуму учасники Школи відредагують свої статті, враховуючи поради Ігоря Наливайка. З результатами практикуму ми зможемо ознайомитися вже наступного тижня у студентських блогах на сайті Київського апеляційного адміністративного суду.

ПРЕС-СЛУЖБА Київського ААС