flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звітування щодо діяльності Київського апеляційного адміністративного суду

21 січня 2014, 18:03

20 січня 2014 року у ході загальних зборів суддів Київського апеляційного адміністративного суду було заслухано звітування Голови суду, його заступників  та керівника апарату суду.

З інформацією по питанню порядку денного виступив Голова суду Мєзєнцев Є.І., який звернув увагу зборів суддів на основні моменти щодо результатів організації роботи суду за 2013 р.

Зі звітом про результати організації роботи Київського ААС виступила заступник Голови суду Саприкіна І.В., яка відзвітувала про те, що плани роботи на І та ІІ півріччя 2013 року виконані в повному обсязі  на належному рівні, всі завдання, що ставились перед керівництвом суду впродовж 2013 року, виконано.

Заступник Голови суду Кузьменко В.В. відзвітував про повне виконання завдань, покладених на нього відповідно до плану роботи Київського ААС в рамках його функціональних повноважень.

Керівник апарату суду Пшегарницька І.Е. зазначила про те, що за звітній період керівником апарату суду здійснювалось безпосереднє керівництво апаратом суду, проводились організаційні заходи щодо забезпечення виконання покладених на неї завдань в рамках організації роботи структурних підрозділів суду.

По закінченню виступів доповідачів присутні одноголосно вирішили прийняти подані звітування.